Mobilier

 
Dulapuri metalice cu sertare, mese de lucru cu sertare, biblioteci metalice cu scări culisante, rafturi metalice pentru spații de depozitare - toate acestea sunt unicate și realizate special conform cerințelor partenerilor noștri
Dulapuri si Mese
Biblioteci
Oglinzile cu ramă metalică, panourile decorative sau corpurile de iluminat metalice sunt elemente de design potrivite oricărui tip de decor. Folosite în interior sau la exterior, de forme și mărimi diferite, cu unul, două sau mai multe becuri, suspendate sau aplicate, ele conferă spațiului un plus de eleganță și de bun gust.
În amenajarea interiorului unei locuințe, jocul de idei, de culori, de obiecte mari și mici se regăsesc într-o armonie perfectă. Un accent deosebit se pune pe elementele de detaliu care pot face diferența. Elementele de feronerie nu fac excepție de la această regulă: un suport pentru o poliță, un închizător, un mâner sau un buton pentru dulapul din bucătărie, balamale funcționale sau false pentru ușile de la dulap, o clanță pentru ușă s.a.m.d. sunt elemente mici, dar indispensabile. Toate sunt prelucrate manual, prin forjare la cald și lovire cu ciocanul, ceea ce le conferă calitatea de unicate.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la: