Servicii

Mobilier metalic, accesorii și decorațiuni unicat,


pentru un spațiu care sa devină “acasă”
un spațiu unic pentru fiecare din voi!


În materie de design al locuinței, elementele metalice sunt tot mai folosite, fiind potrivite oricărui tip de decor: rustic, clasic, antic, exotic sau romantic. Articolele de mobilier sunt confecționate din oțel laminat, produsele finite fiind vopsite în câmp electrostatic iar elementele de feronerie pentru mobilier sunt realizate din oțel laminat, prelucrat manual în atelierul nostru prin forjare la cald și lovire cu ciocanul. Se obține astfel un produs finit cu un finisaj aparte, care ii conferă calitatea de unicat.

  • Mobilier metalic de interior și de exterior
  • Accesorii și feronerie unicat lucrate manual
  • Decorațiuni din metal pentru interior și exterior
 

Lucrările executate de firma noastră, fie pe baza proiectelor puse la dispoziție de către firme de design, fie concepute de către noi, în colaborare cu beneficiarii sunt reprezentate de: uși metalice cu geamuri din sticlă clară/securizată // pereți despărțitori din metal și sticlă // biblioteci metalice cu rafturi din lemn // dulapuri metalice, simple sau cu sertare de diferite mărimi // pături metalice simple, rabatabile sau cu baldachin // scări și balustrade la scări interioare și exterioare // lămpi metalice pătrate, dreptunghiulare sau rotunde, cu lumănări sau becuri, echipate electric // aplice metalice de perete sau de plafon // felinare metalice pentru interior sau exterior // galerii metalice cu capete în diferite modele, cu suporți de perete sau tavan și inele metalice // console metalice cu blat din marmură sau lemn // accesorii – pentru mobilier: mânere, butoni, balamale, inele, sisteme de închidere // scaune metalice pentru terase exterioare etc

Confecții metalice


Structuri metalice pentru hale industriale de producție și depozitare, clădiri de birouri, showroom-uri


  • scări și balustrade metalice pentru interior și exterior
  • sisteme de rafturi pentru interior și exterior
  • grilaje, pergole, jardiniere, mini-sere
  • porți și garduri metalice
  • copertine metalice
  • alte structuri metalice
 

Toate aceste structuri pot fi combinate cu lemn, sticlă, policarbonat sau alte materiale, în funcție de dorința beneficiarului.

Construcții civile și industriale


Construim de peste 20 de ani, cu seriozitate și cu pasiune, clădiri rezidențiale și nerezidențiale, menite să satisfacă cele mai îndrăznețe și mai exigente dorințe ale beneficiarilor lor.


Am construit, în timp, imobile cu destinația de locuințe unifamiliale, sedii pentru persoane juridice, spații administrative și pentru birouri, structuri de rezistență pentru biserici și case parohiale, parcare subterană și altele.Am înfrumusețat și înnobilat construcțiile realizate, prin finisaje interioare și exterioare de o calitate deosebită și de o frumusete aparte, dictate exclusiv de dorinta beneficiarilor. Am creat o tentă clasică pentru spațiile interioare, prin confecționarea manuală, prin procedee demult abandonate a unor elemente unicat de confecții metalice și feronerie: balustrade metalice interioare și exterioare, mobilier metalic de interior, accesorii metalice pentru mobilier din lemn și altele.

Consultanță și proiectare


Oferim servicii de consultanță tehnică de specialitate privind proiectele de construcții civile și industriale, începând din faza de proiectare, depunerea documentatiilor pentru autorizare și încheind cu faza execuției lucrărilor.

În parteneriat cu firme de arhitectură membre ale Uniunii Arhitecților din România, oferim servicii de întocmire a proiectelor pentru structurile de rezistență din beton armat, metal sau mixte, precum și a proiectelor de arhitectură.

Ne adresăm atât persoanelor fizice pentru imobile cu destinația de locuinte, cât și persoanelor juridice, pentru imobile cu destinația de sedii de firme, spații de producție și depozitare, centre comerciale, hale industriale, investitorilor și antreprenorilor în construcții, alături de care putem dezvolta proiecte comune. .


Pasiune - Stil - Rafinament

"Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci" - Steve Jobs.